İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Saat Kutusu Çeşitleri

Saat Kutusu Çeşitleri
saat kutusu

Saat Kutusu Çeşitleri

Saat Kutusu Çeşitleri, Tekli Saat Kutuları ve Çoklu Saat Kutuları

Eğer birden çok saatiniz varsa veya saatinizi firmanın size verdiği kutuda saklamak istemiyorsanız, çeşitli boy ve ebatlarda saat kutusu alternatifleri mevcuttur. Genel olarak saat kutuları; Tekli, Çoklu Saat Kutuları olarak sınıflandırabiliriz. Şimdi bunların çeşitli modellerini inceleyelim.

Tek Saat için Watch Roll – Saat Keseleri (Tekli Saat Kutusu)

Bu çeşit saat kutusu çözümü gündelik olarak kullandığınız saatlerin sporda veya çalışma ortamında çizilmesini önlemek için üretilmiş olup, diğer bir kullanım alanı ise sık seyahat eden kişilerin valizinde saatlerinin çizilmesini önlemektir.

Çoklu Saat Kutusu

Genel olarak 2 saatten başlayıp 20’ye kadar saat saklama amaçlı üreten kutulardır. Bu tarz saat kutularında; 3 saate kadar saklanabilen watch rolllar veya 10/ 15 saate kadar çıkabilen saat koleksiyon kutuları bulunmaktadır. Genelde deri veya ahşap kullanılmakta olup ucuz olanlarında plastik tercih edilir.

Firmamızın gerçek deri kullanarak ürettiği el yapımı saat kutularını görmek için tıklayınız.

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Read more

Saat Kordonu Nasıl Değiştirilir
saat kordonu

Saat Kordonu Nasıl Değiştirilir

Saat kordonlarının türleri saat markasına göre değişmektedir. Bu yazıda, İsviçre saat markalarının genelde tercih ettiği ve deliksiz kasa olarak adlandırılan saat modelleri için saat kordonu değişt...

Daha fazlasını oku